Over ons

BOUWWERKEN VERMEIREN is nog een echt onafhankelijk familiebedrijf.
Sinds de oprichting in de jaren '50 is Vermeiren uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met een 60 mensen in de ruwbouw.
Momenteel beschikt het bedrijf over een erkenning categorie 6D + 6D1 + 3E + 3G.

FINANCIEEL
Op financieel gebied heeft het bedrijf een breed draagvlak. Met een voldoende eigen vermogen kan er in vol vertrouwen verder gebouwd worden aan de toekomst. Ongeveer een halve eeuw ervaring heeft ertoe geleid dat Bouwwerken Vermeiren BV borg staat voor vertrouwen en kwaliteit.

UITRUSTING
Buiten ons uitgebreid wagenpark en machinerie beschikken wij over 11 bouwkranen en een ruim aanbod van bekistingsmateriaal.

Ook wordt binnen het bedrijf elke wapening en vlechtwerk nodig voor de dragende constructies voorbereid in onze eigen vlechterij. Dit gebeurt door onze ervaren mensen en volgens de opgemaakte borderels en plannen.

PREFABAFDELING
Binnen de firma hebben wij eveneens de mogelijkheid om balken en kolommen alsook bepaalde gevelelementen prefab voor te bereiden in onze prefab afdeling.

Verkoopteam:

Voor de verkoop van onze projecten werken we nauw samen met een aantal externe verkoopbureaus die in nauw overleg staan met onze eigen mensen en klantencoördinator.

 

De verdere klantenopvolging gebeurt intern… hier worden alle mogelijkheden besproken volgens uw budget, woonbehoefte, levensstijl of investeringswens.

Klantenopvolging:

Onze eigen klantencoördinator bespreekt rechtstreeks met de klant en/of koper de mogelijkheden van de inrichting met materiaalkeuzes, afwerking en dergelijke zodat dat als totaalpakket wordt aangeboden volledig volgens de smaak en budget van de klant. Deze keuzes worden rechtstreeks afgestemd met de werkmensen op de werf.

Eigen toonzaal:

Voor materiaalkeuzes volgens standaardbudgetten.
Als klant heeft u de mogelijkheid om uw materiaalkeuzes te maken volgens het standaardbudget… o.a. voor vloeren en wandtegels en dergelijke kan u hier uit een breed door ons samengesteld assortiment kiezen binnen onze standaarden.
Mocht u hier uw keuze niet direct vinden kan u verder zoeken bij de vooropgestelde leveranciers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.